Cakes

Tijdens een workshop taartdecoreren leren de deelnemers om met eenvoudige technieken zoals vorm- en kleurgebruik een spectaculair resultaat te verkrijgen. Een bijzondere taart geeft feestdagen, verjaardagen en speciale gelegenheden net even dat extraatje.

Signature Cake
De “Signature Cake” is mijn specialiteit. Een “Signature Cake” laat zien waar het feest om draait.
Als de bruidegom vinoloog is, de bruid werkt bij de politie en ze hebben als gezamelijke hobby diepzee-duiken (om maar eens iets geks te noemen) dan zul je een zwemmend bruidspaar met duikflessen op de taart terugvinden met daarom heen flessen mooie wijn en politie-attributen. Met één blik op de taart zie je meteen wie er trouwt. De “signature cake” is voor elke gelegenheid te maken en beperkt zich niet tot bruiloften of verjaardagen.

Feestdagen
Tijdens de feestdagen zoals Kerstmis of Pasen is een mooie taart altijd een blikvanger. Halloween is de laatste jaren ook reuze populair. Taarten in de vorm van een kerstboom of een kadootje met een grote strik zullen uw gasten verrassen.
Neem een kijkje bij de foto’s en ontdek wat ik bedoel.

Vrijgezellenfeest
Een workshop taartdecoreren is een leuke manier om je vrijgezellenfeest te vieren. Voor vrijgezellenfeestje wordt een speciaal ontwerp gemaakt wat bij de bruid of bruidegom past. Het is ook mogelijk om de taart voor de bruiloft zelf met elkaar te maken. Informeer naar de mogelijkheden. De gevulde taarten worden door mij meegenomen en door de deelnemers gedecoreerd. Alle materialen en gereedschappen worden verzorgd.

it's T time